A kamerarendszerek Ipari és Közterületen történő alkalmazása kicsit eltér a lakossági felhasználók igényeitől.

Ebben az esetben általában nagyobb területeket kell lefednünk, vagy speciálisabb kamerákra van szükség.

Képzeljük csak el, hogy például egy meglevő iparterületen az élő erős őrzést szeretnék megtámogatni ezzel a rendszerrel. Sok esetben a nagyobb távolságok, bonyolult épületegyüttesek, megközelíthetetlenség vagy éppen rendezetlen tulajdoni viszonyok miatt a kábeles gerinchálózat kiépítése nem kivitelezhető vagy szimplán költséges lenne.

Ebben az esetben szoktuk alkalmazni egy 5GHz WIFI technológián alapuló gerinc hálózatot.

  • nincs kábelezési költség
  • nem kell bonyolult engedélyeket bekérni az átmenő kábelekre
  • akár 10km távolság is áthidalható

Ehhez nincs is másra szükség, mint egy jól megválasztott helyen telepített központi antennára, mely a lefedni kívánt területről érkező kamerák jeleit veszi.

Az ilyen esetekben kollégáink meghallgatják a megrendelő igényeit, bejárják a területet, méréseket végeznek és ezek alapján készítik el az árajánlatot.

Az ajánlatkérés menete:

Kollégáink a helyszínen meghallgatják az Ön igényeit és szakmai tanácsokkal esetlegesen kiegészítve elkészítik Önnek az ingyenes árajánlatunkat.

Az árajánlat részletesen tartalmazza a telepítendő eszközöket, munkadíjat és a telepítés közösen egyeztetett időpontját is.

Az általunk telepített rendszerre 1 év helyszíni garanciát vállalunk. Ez azért fontos, mert esetleges meghibásodás esetén sem Önnek kell megállapítani, hogy pontosan mi romlott el majd létrára állva leszerelni a hibás alkatrészt és hozzánk szállítania. Ezt a terhet is levesszük a válláról, kollégáink intézik a teljes javítást.

Jelentkezzen ingyenes felmérésünkre: