Az analóg és az IP alapú rendszerek egyaránt kiegészíthetőek mozgatható kamerákkal.

Az analóg rendszerekhez PTZ Dome kamerákat tudunk illeszteni, az IP rendszerekhez pedig IP Speed Dome típusu kamerát.

 

Olyan helyekre javasoljuk ezeket a kamerákat, ahol szükséges lehet napszakonként, eseményenként változtatni a kamerák nézeteit. A vezérlés történhet manuálisan a rögzítő egységen keresztül „egérrel” vagy akár távoli eszközön „PC, mobiltelefo, tablet” is.

Az automatikus vezérlést a rögzítő egység végzi előre beállított paraméterek alapján. Lehetőség van úgynevezett Őrjárat funkció programozására, mely segítségével szabályos időközönként végig tudunk nézni egy útvonalat előre meghatározott pontok „Preset”alapján. Nagyobb, összetettebb rendszerek esetében a vezérlés megkönnyíthető Joystick-os vezérlőegységgel is.

Ne feledjük a tervezésnél, hogy nem minden esetben érdemes fix kamerákat kiváltani ezzel, mert a rendszer így csak azt tudja rögzíteni amit lát.

Tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatban kérje ingyenes ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés menete:

Kollégáink a helyszínen meghallgatják az Ön igényeit és szakmai tanácsokkal esetlegesen kiegészítve elkészítik Önnek az ingyenes árajánlatunkat.

Az árajánlat részletesen tartalmazza a telepítendő eszközöket, munkadíjat és a telepítés közösen egyeztetett időpontját is.

Az általunk telepített rendszerre 1 év helyszíni garanciát vállalunk. Ez azért fontos, mert esetleges meghibásodás esetén sem Önnek kell megállapítani, hogy pontosan mi romlott el majd létrára állva leszerelni a hibás alkatrészt és hozzánk szállítania. Ezt a terhet is levesszük a válláról, kollégáink intézik a teljes javítást.

Jelentkezzen ingyenes felmérésünkre: