A technika fejlődésének köszönhetően a piacon pár éve megjelentek a digitális (IP) kamerák, melyek sokkal nagyobb tudással rendelkeznek elődjeikhez képest. Ezek a kamerák akár már 5-10Megapixel (min.2560×1920 ) felbontású képet képesek továbbítani a rögzítők felé 20fps el akár 0,01 Lux fényviszony mellett is. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnünk a tervezésben, mivel ezekbe a képekbe szoftveresen belenagyítva is tű éles képeket kapunk.

A rendszer kiépítését tekintve teljes mértékben úgy néz ki, mint egy otthoni számítógépes hálózat. Az NVR központi egységgel a kamerákat UTP Cat5 kábelek kötik össze tetszőlegesen switch ek segítségével akár. Ezek az eszközök megkönnyítik a kábelezést, mivel egy kábelen több kamera képe közvetíthető. A rendszerek kiépítésénél akár POE (power over ethernet) eszközökkel is dolgozhatunk mely lehetővé teszi a kamerák számára a tápellátás és az adatok egy kábelen történő továbbítását.

A rendszerek másik fő előnye az a praktikus funkció (Ügyfeleink nagyon szerették) ami nem csak az élőkép távoli megfigyelését teszi lehetővé mobiltelefonon, tablet-en vagy pc-n, hanem a tárolt felvételek távoli visszajátszását is eszközünkön. Ezzel tapasztalataink szerint sok utazás megspórolható.

A fő különbség az analóg rendszereknél a kameraképek felbontásában a legszembetűnőbb. Az analóg rendszerek maximális felbontás 700TVL. Ennél nagyobb felbontás ezekkel az eszközökkel nem érhető el.

Analóg kamera               Digitáli IP kamera

Az analóg rendszerek egyetlen előnye a költséghatékonyság, hátránya viszont az alacsonyabb felbontású képe.

Az ajánlatkérés menete:

Kollégáink a helyszínen meghallgatják az Ön igényeit és szakmai tanácsokkal esetlegesen kiegészítve elkészítik Önnek az ingyenes árajánlatunkat.

Az árajánlat részletesen tartalmazza a telepítendő eszközöket, munkadíjat és a telepítés közösen egyeztetett időpontját is.

Az általunk telepített rendszerre 1 év helyszíni garanciát vállalunk. Ez azért fontos, mert esetleges meghibásodás esetén sem Önnek kell megállapítani, hogy pontosan mi romlott el majd létrára állva leszerelni a hibás alkatrészt és hozzánk szállítania. Ezt a terhet is levesszük a válláról, kollégáink intézik a teljes javítást.

Jelentkezzen ingyenes felmérésünkre: